Marit van Bohemen is een zeer ervaren dagvoorzitter. Haar podium- en presentatie achtergrond vormden hiervoor een ideale basis. Marit is op haar best voor een live publiek. Op het podium weet zij de juiste vragen te stellen, de geïnterviewden op hun gemak te stellen en zorgt zij dat de zaal zich gezien en gehoord voelt.  

 

IMPRESSIE

 

 

Marit is een absolute senior in het voorzitten van congressen, seminars en bedrijfsevenementen; van grote bijeenkomsten, tot kleine vergaderingen. Van bedrijfsfeest tot Awarduitreiking.

Ze is dan ook breed inzetbaar. Enthousiast en betrokken, met humor en diepgang.

Ze schuwt de diepte niet, maar luchtigheid en humor zijn haar sleutel voor een geslaagde bijeenkomst.

Als senior dagvoorzitter, met meer dan 15 jaar ervaring , kan de opdrachtgever met een gerust gevoel op haar bouwen.

 

 

OPDRACHTGEVERS o.a.  

Agrarische sector:

LTO Nederland, Boerenbusiness, Royal A-ware, Cono, Mechan Groep, VHG Groenbranche, Leo de Kock, Agrifirm, Forfarmers, Agriconsult

 

Non Profit:

Ministerie BUZA, LNV, OCW, gemeenten Utrecht, Amsterdam, Den Haag, hersenstichting, Jeugdzorg Nederland

 

Bedrijfsleven:

SMA, Dell EMC, ANWB, NS, Intergas, Yarden, Lidl, Medux, Meet Magento, Belangen Bedrijven Rijswijk, Ondernemersvereniging Dronten

 

“Ik vind het heel fijn om naast mijn televisiewerk ook actief dagvoorzitter en presentator te zijn op events en seminars. Ik zou het echte contact met mensen nooit willen missen.”

 

WERKWIJZE

Als u interesse heeft kunt u contact opnemen via mail@marit.nl

Marit zal met u doorspreken wat uw wensen en ideeën zijn voor uw event en wat het hoofddoel van uw bijeenkomst is.

Als er een klik is en de offerte u past, gaan wij verder in gesprek over uw evenement.

Er volgt een voorgesprek op een door u gewenste locatie (veelal op het bedrijf).

Marit neemt met u het programma door en desgewenst kan zij meedenken over de inhoud en de manier waarop de dag zal verlopen.

De daarop volgende periode blijft er uiteraard contact.

“Ik ben gewend dat er tot op het laatste moment aspecten kunnen wijzigen. Door grondige voorbereiding, waarin ik mij verdiep ik in uw bedrijf, de gasten op uw event en het onderwerp en doel van de bijeenkomst, kan ik goed improviseren als het moment daar om vraagt.”


Refrenties

Marit wordt door opdrachtgevers vaak teruggevraagd. De referenties die na afloop van de events en seminars gegeven worden kunt u hieronder lezen.


" Marit was terecht en oprecht een bijzondere dagvoorzitter. Ik kon het echt niet laten om haar 'en plein publique' te bedanken voor de 'warme deken' die ze de gehele dag over ons event heeft gelegd. Haar warme charmes, haar ingetogen uitbundigheid en haar humorrijke ad remheid zorgden ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelde. Authentiek kreeg opeens weer een betekenis. Ik heb dit niet eerder meegemaakt en toch heb ik veel dagvoorzitters zien voorbij komen. Heerlijk dat het nog bestaat: een hartverwarmende dagvoorzitter. Dankjewel Marit. "

Luc van Bussel

CEO Regardz Hospitality Group

" Het Sales Event 2018, is mede door de professionele en enthousiaste manier van presenteren, van Marit een zeer groot succes geworden. Marit is in haar aanpak een tikkeltje ondeugend, maar altijd met respect voor haar gesprekspartner op het podium. Daarnaast weet zij op een ontspannen manier een gemoedelijke sfeer op het podium te creëren, waardoor de podiumkandidaten optimaal konden presteren. Kortom een vakvrouw, die je event naar een hoger plan tilt!! "

Eiso Bleeker

Manager Branchevereniging SMA (Sales management Association)

" Marit heeft diverse jaren afwisselende projecten voor Agrifirm gedaan. Marit is een fijne persoonlijkheid, voelt de toehoorders heel goed aan en verbindt hierdoor op een ontspannen manier de sprekers en de zaal. "

Theo Koekkoek

voorzitter Raad van Commissarissen coöperatie Agrifirm

" Marit was the chairman of the day at our yearly Meet Magento event in 2016. She welcomed our guests, got the audience engaged with our speakers, hosted a panel discussion and presented our awardshow. She did a great job and happy to recommend her for other events! "

Guido Jansen

Community manager Meet Magento

" Marit van Bohemen was dagvoorzitter voor het symposium van Yarden Uitvaartvereniging met als onderwerp: " Afscheid na een niet natuurlijke dood". Een lastig onderwerp. Marit heeft velen verrast. Zij is een oprecht betrokken, respectvolle, inlevende en verbindende dagvoorzitter. De gastsprekers en zaal werden op een vloeiende manier onbevangen met elkaar verbonden. Het moeilijke onderwerp kwam zo voor iedereen dichterbij, zonder beladen te worden.
Het leverde een prachtig symposium op, waar velen nog lang over zullen praten, zeker niet in het minst door het professionele optreden van Marit. "

Derck van der Vegte

voorzitter van het Hoofdbestuur van Yarden Vereniging

" Marit pakt het publiek en het onderwerp vast en laat niet meer los. Als presentatrice of dagvoorzitter staat zij voor écht, betrokken, humor en diepgang. "

Marlies van Zeeland

Mevrouw de Boer Agriconsult

" Marit bedankt voor je presentatie van ons personeelsfeest afgelopen weekend, 105 jaar Bot Bouw Initiatief. Je hebt volgens mij een spoedcursus Bot Bouw gehad en dat was goed te merken. Ik vond dat je het passend en enthousiast hebt opgepakt, dank je wel daarvoor! "

drs. G.J. (Gem) Bot MRE

Directeur